SILOU SVÉ DUŠE si chraňte imunitu. Nezbytné pro přítomnost i budoucnost.

Silná duše = silná imunita těla.

Imunita závisí na třech pramenech. A to doslova. Jako prameny živé vody, je naše  dobrá a silná osobní energie. Během své poradenské práce jsem poznala několik pramenů. Když lidem chybí, strádají. Psychicky i fyzicky.

1. pramen proudí z nejvyššího zdroje:

je to poznání a radost, že existuje Bůh nebo-li božské vědomí, tvořící a obsaženo ve všem. Uvědomování si,  že ho najdeme všude. Vytvořil nás, květiny, včely, zvířata i stromy, řeky a další lidi  a má nás rád. Důvěřovat mu a nebát se ho. Nebát se života a nepropadat strachu. Toužit ho poznat a pochopit. Nebo, ještě lépe, pocítit.

Už myšlenky na to, že Bůh žije v každém člověku i ve vás, už tohle vám nejvíce zesiluje imunitu, protože čemu dáváte pozornost a přijímáte, z toho čerpáte energii a sílu. O TO SE OPÍRÁTE. A víra v božství je vaše napojení na nevyčerpatelný nejvyšší zdroj.

Většina lidí věří ve své ego, v peníze, ve zdraví, v partnery, v práci a tohle je vyčerpatelný zdroj. Vyčerpatelný v tom, že není trvalý. Je dočasný a nedává lidem pocit klidu a smíření.

2. pramen proudí z vaší pánve:

v pánvi sídlí 1. čakra, první energetické centrum. Zde je uložen zdroj vaší IMUNITY.

Každý z nás potřebuje mít první čakru silnou a harmonickou. Sílu ji dáváme:

  • když cítíme, že jsme součástí rodiny, i když už spolu nejsme tak často
  • máme dobrý vztah se svou rodinou, i když známe její slabá místa
  • máme dobrý vztah ke své mámě, tátovi, sourozencům, prarodičům, i když nás někdy zklamali
  • máme mezi sebou vyřešené konflikty a nedorozumění
  • víme, že jsme součástí rodu, že máme daleké předky a naplňuje nás to radostí
  • máme rádi svou zem, vážíme si národ, do kterého jsme se narodili
  • ctíme národní dějiny a kulturu
  • milujeme přírodu a zvířata

Pokud nežijeme principy lásky 1. čakry často trpí naše IMUNITA a také PÁNEV, KYČLE, NOHY, CHODIDLA, TVORBA KRVE, BUŇKY, DNA, KOSTI, KOSTRČ, PÁTEŘ, KOLENA, KONEČNÍK, LEDVINY, MOČOVÝ MĚCHÝŘ. Bývají oslabené žlázy NADLEDVINKY A HYPOFÝZA.

Lidé si energii 1. ČAKRY oslabují, když  ČASTO ODMÍTÁJÍ A KRITIZUJÍ  DRUHÉHO ČLOVĚKA NEBO ODMÍTAJÍ NĚJAKÉ ŽIVOTNÍ SITUACE.

Mají strach o majetek, o peníze,že nezdědí co mají, strach  ze smrti, z nemoci, že něco nezvládnou, strach, že se neuživí, prožívají smutek, jsou lakomí, pyšní, mají pocit bezmoci, nevěří si nebo jsou líní.

 Odmítají rod, rodinu, prarodiče,  mámu, tátu, sourozence, svou rodnou zem.

3. pramen proudí z krku:

v krku je  5. čakra, vaše páté energetické centrum. Je zde místo přirozené detoxikace těla. Energetický kanál detoxikace.

Velice důležitý. Bez samovolné detoxikace těla imunita trpí. Je to centrum tělesné i duchovní očisty. Krkem odcházejí jedovaté zplodiny, které jsme nabrali ze znečištěného životního prostředí. Ale ne jen odtud. Mnoho lidí má jedy v psychice a vědomí. Ty jedy jsou závist, nenávist, nepřejícnost, rivalita. Potom v tomhle místě nemůže působit božské léčivé světlo a člověk si své vlastní jedy polyká a udržuje. Protože to sám chce.

Používá zraňující slova, hrubosti, vulgarismy nebo se neumí vyjádřit a polyká urážky a příkoří.  

Detoxikace je omezená, když používáme POMLUVY, KRITIKY, SOUDY, HODNOCENÍ SEBE, DRUHÝCH I ŽIVOTNÍCH SITUACÍ a ZRAŇUJÍCÍ SLOVA.

A máme strach přijmout to, co se v našem životě děje. Ještě nechápeme, že věci se nedějí náhodně, že jsou našimi potřebnými životními lekcemi.

Potom trpí KRK, ŠTÍTNÁ ŽLÁZA, PŘIŠTITNÁ TĚLÍSKA,  PRŮDUŠKY, JÍCEN, HORNÍ PLÍCE, SPODNÍ ČELIST, HRDLO, HLASIVKY, PÁTEŘ.

Přirozená detoxikace těla působí tehdy, když je síla v duši, v podobě LÁSKY NEODMÍTAJÍCÍ, ALE NAOPAK LÁSKY PŘIJÍMAJÍCÍ.

 Přijetí sebe i  druhých lidí. Nepomlouvat a nekritizovat. Být spokojený s životem, lidmi, se sebou a důvěřovat v životní proud.  Netlačit, nechat plynout a pak řešit.  

Více o své duši si můžete přečíst v mém ebooku Jaká je Tvá duše, který vám zdarma nabízím ke stažení zde… už si jej přečetlo téměř tisíc lidí.

My lidé potřebujeme dobrou životní energii. Tohle snad už vnímá každý. Funguje to tak, že aniž bychom si to uvědomovali, čerpáme z takového zdroje, kterému věříme, s kterým se často spojujeme. Máme na vybranou. Buď je to nekonečný zdroj síly a lásky, který harmonizuje a léčí nebo zdroj odmítání a jedů, který omezuje a ničí.   

Často teď slyšíte, že potřebujete dobrou imunitu. Jaké vitamíny, pohyb a kolik spánku. Jsou nutné, ale stav dlouhodobé imunity neřeší.

Bylo by to jednoduché, spolykat vitamíny a zvítězit.

Jenom láska vítězí 🙂

Pojďme všichni více žít principy lásky, uložené v čakrách. Pojďme se snažit. Ať naše duše sílí. Moc vám to přeji. A vím, že to zvládneme všichni.

Hodně spokojených chvil a hodně lásky,

vám přeje

Alena

Komentáře

Přidat komentář