JAK DÍVKA UZDRAVILA SAMA SEBE

Nedávno mě navštívila mladá dívka.

Začala trpět nepříjemnými záchvaty panické ataky. Slabost, bušení srdce, nemožnost dýchat, kolaps a při tom všem velký strach. Bylo ji velmi špatně.  Jako dítě zažila trápení. Bývala často bez rodičů, hlavně bez maminky, která byla velmi zaměstnaná. Jako dítě mívala úzkosti a pocity osamění.

 

Pohrdala lidmi.

V této době je přecitlivělá a příčina její psychické slabosti byla v nepřijetí druhých lidí. Velmi kriticky odsuzovala své spolužáky. Odsuzovala je, že jsou plytcí a omezení. Že jsou to tupci, co jen hledí do mobilů. Oddělovala se tak od nich a pohrdala jimi.

Bylo ji vysvětleno, jak tím velmi škodí sama sobě. Odsuzuje své blízké a sama se tím stává úzkostnou, nenávistnou, protože ji to uzavírá srdce. Její pýcha ji zasáhla do psychiky a dívka začala ztrácet životní rovnováhu. Začala dusit sama sebe.

 

Pochopila, že když bude druhé soudit, poškodí sama sebe.

Bude užívat antidepresiva a bude mimo realitu. Bude trpět. Uvědomila si, že všichni máme právo být takovými jací jsme. A každý náš postoj nás vede k osobní změně. Rozhodla se, že to není správné druhé soudit. Že žádný člověk není špatný takový jaký je. A každý z nás máme v životě své výzvy, které máme zvládnout. A i když se  téhle dívce někteří lidé nelíbí, musí je přijmout a respektovat jejich život.

 

Začala hledat dobro.

A začala přijímat. Začala pozorovat v každém, kterého dříve odsuzovala, to dobré. Někdy, říkala, je to těžké, ale přesto se snaží. A daří se jí to.

Od té doby uplynulo pár týdnů. Je bez záchvatů a řekla mi, že se konečně cítí sama sebou. Začala běhat, přestala se vyhýbat lidem a cítí se dobře.

Tahle dívka udělala změnu. Otevřela svůj soucit. Vrátila se zpět k lásce.

A co je láska?  Nesoudit ty druhé. Respektovat je a přijmout je. TO JE PRAVÁ LÁSKA.

A JE LÉČIVÁ 🙂

Osobní změnu dívka zvládla za dva týdny. Změnila názor na lidi. Přestala je soudit. Přestala dělat to, co je běžné mezi lidmi. Pomlouvat a kritizovat.  Zbavila se psychických kolapsů. Je bez léků, při síle a je spokojená. Má chuť tvořit a žít. Její srdce se otevřelo. A ona začala být silnou.

Z vystrašené, osamocené a negativistické dívky, se vyloupla milá a pozorná bytost.

 

Mějte se krásně a spokojeně

Alena A.

Komentáře

Přidat komentář